Елвис Пресли и Присила Пресли имат само една дъщеря - Лиза Мари, която умира през януари от сърдечен удар на 54-годишна възраст. Сега 78-годишната Присила Пресли направи няколко признания в Лас Вегас, като разказа за решението си да има само едно дете от Елвис Пресли, пише списание "Пийпъл". Двойката има една дъщеря - Лиза Мари, родена през 1968 г.

Снимка: Getty Images

"Елвис смяташе, че има много натоварен график", обясни тя. "Чувстваше се малко виновен, че не е бил достатъчно наоколо, когато Лиза е била по-малка", спомня си Присила за ежедневието му след появата на дъщеря им.

"С неговия график и турнета той не смяташе, че присъства достатъчно, за да обърне голямо внимание на раждането на друго дете", продължава 78-годишната американка.

Снимка: Getty Images

След като сключват брак през 1967 г., двойката се развежда през 1973 г. Но Присила Пресли никога не е изпитвала желание да се омъжи отново.

"Ако трябва да бъда честна с вас, никога не съм искала да се омъжвам след него. Никога не ми се е искало", казва тя, преди да си спомни за любовта, която все още изпитва към рокаджията: "Никой никога не би могъл да се сравни с него."

Снимка: Alexandra Films

Присила Пресли има и други любовни връзки, по-специално със сценариста Марко Гарибалди, с когото започва да се среща през 80-те години на миналия век. В резултат на любовната им афера се ражда Навароне Гарибалди, който сега е на 36 години.

Снимка: Getty Images

Единствената й дъщеря с краля, Лиза Мари, умира през януари миналата година от сърдечен удар. След като се скара с внучката си Райли Кю за условията на наследството, Присила Пресли потвърди, че е постигнато споразумение, което междувременно е одобрено от съда, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Ако Грейсленд отиде при Райли Кю, в съответствие с желанието на баба ѝ, прочутото имение на краля ще бъде мястото на нейния последен покой, тъй като тя е поискала да бъде погребана заедно с единствената си истинска любов.