Софи Търнър преобърна традицията и първо се омъжи, а след това организира моминското си парти. Звездата от „Игра на тронове“ събра най-добрите си приятелки, сред които е и Мейзи Уилямс, също от хитовия сериал на HBO и Надя Паркес от сериала „Испанската принцеса“.

 

 

Младите жени са пътували в частен самолет и са се почерпили с храна от верига ресторанти за бързо хранене, но при излитането по-голямата част от нея се е изсипала, така че екипажът е трябвало да чисти.

 

 

Гостите на партито са прекарали уикенда в луксозен хотел в Бенидром, Испания.

 

 

Мейзи Уилямс и Софи Търнър играха сестри в „Игра на тронове“, но и в реалния живот са много близки и добри приятелки, затова не е изненадващо, че момичето е поканено на партито на Софи.

 

 

Тайната сватба на Софи Търнър и Джо Джонас

Снимка: Getty/Instagram

В началото на миналия месец младата актриса, която изпълни ролята на Санса Старк и на Джийн Грей в новите филми от поредицата „Х-мен“ се омъжи тайно за музиканта Джо Джонас от популярната момчешка група „Джонас Брадърс“. Бързата сватба се състоя в Лас Вегас, но информацията не остана тайна дълго и почти светкавично се разпространи в социалните мрежи.

 

 

Едни от последните, които разбраха за брака между Джо и Софи, бяха родителите на младоженеца. Джо Джонас разказва забавната история за това как са научили: „Родителите ми държат един страхотен ресторант в Северна Каролина. В деня след сватбата няколко от служителите им ги поздравили, идвайки на работа. Така открили, че синът им е женен.“

Снимка: Getty Images

Младото семейство вече планират втора сватба, този път с голямо празненство със семейството и приятелите си. Вече се знае, че на второто сватбено празненство ще има музикално изпълнение на „Джонас Брадърс“.

В края на май младоженецът Джо Джонас също направи закъсняло ергенско парти с най-добрите си приятели в Ибиса.