В скорошно интервю Зак Ефрон разкри, че вече не е веган. В разговор пред списание „Men's Health“ звездата от "Училищен мюзикъл" разказа защо е въвел отново месо в храната си и е спрял да се храни с веганска храна.

"Тялото ми не преработваше зеленчуците по правилния начин. Затова реших да спра и да опитам нещо ново", казва 34-годишният актьор.

По-късно актьорът започва да прави периодично гладуване, след като преминава през "серия от тестове за чувствителност към храни".

"Спрях се на диета с високо съдържание на протеини, при която ям само две хранения на ден, всяко от които е с месо, и пия ябълков оцет преди всяко от тях", споделя актьорът.

Зак добавя, че в 11:00 ч. сутринта яде супа от костен бульон и зеленчуци с "чист протеин" като еленско или пиле.

"Не ям отново до по-късно през деня, когато имам хранене, състоящо се от повече месо и здравословни въглехидрати като сладки картофи или киноа", разказа звездата от "Спасители на плажа" пред списанието.

Зак каза още, че след като се е отказал от веганската храна, сега може да се наслаждава на яденето на "месо от дреболийки, черен дроб и лук", пише още БГНЕС.

Все пак актьорът изрази малко съжаление за промяната в начина си на живот и добави: "От морална гледна точка, разбира се, все още ми се иска да бях веган".

Вижте повече за Зак Ефрон в следващото видео: