Зак Ефрон и моделът Ванеса Валадарис все още не са коментирали слуховете за връзката си, но можем да приемем, че тя е факт. За пръв път двамата бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка на публично място, с което на практика потвърждават отношенията си.

Снимка: Getty Images

Всички познават Зак Ефрон и много хора си спомнят възхода му към славата, след като участва в хитовия тийн филм „Училищен мюзикъл“, преди да премине към по-сериозни роли. През 2017 г. си партнира с Хю Джакман за мюзикъла „Най-великият шоумен“, а през 2019 г. показа пълния си потенциал във филма „Изключително зловещ, шокиращо зъл и жесток“ (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), в който изпълни ролята на зловещия убиец Тед Бънди.

 

 

Ванеса Валадарис обаче е доста по-малко известна, затова много хора си задават въпроса коя е жената, успяла да спечели сърцето на един от най-желаните ергени в Холивуд.

Ванеса Валадарис – модел и сервитьорка

Тази година привлекателният актьор реши да се премести за постоянно в Байрън Бей в Австралия и изглежда освен нов дом е открил и нова любов в живота си. Именно в заведение, близо до новия си дом, Ефрон е срещнал младата жена.

 

 

Ванеса Вадарис, която се опитва да пробие в модния бизнес като модел, допълва доходите си като модел в местно кафене. Според „Пийпъл“ и „Дейли Мейл“ именно там Ефрон е забелязал жената и я е поканил на среща.

 

 

Това се е случило през юни и само три месеца по-късно медиите съобщиха, че Валадарис вече живее с Ефрон. Ако се вярва на тази информация, актьорът я е насърчил да напусне работата си като сервитьорка ида се отдаде напълно на кариерата на модел.

За Зак Ефрон не е необичайно да се опитва да държи връзката си колкото се може по-далеч от медийното внимание. Последната му по-продължителна връзка беше с актрисата Халистън Сейдж и се предполага, че е започнала още през 2014 г., но стана публично известна малко преди да приключи в началото на тази година.