Холивудският актьор Зак Ефрон ще участва в римейк на хитовата комедия "Трима мъже и едно бебе" (1987) за стрийминг платформата Disney+, съобщава "Варайъти".

Филмът ще бъде продуциран от Гордън Грей (баскетболната драма "Пътят назад" с Бен Афлек), а сценарият за римейка е написан от Уил Рейхел. Все още не е определен режисьор за продукцията.

Зак Ефрон
Снимка: Getty Images

В комедията "Трима мъже и едно бебе" участват актьорите Том Селек, Стив Гутенберг и Тед Дансън, чиито герои водят безгрижен ергенски живот в нюйоркски апартамент. 

Тримата са принудени да се адаптират към родителските неволи, които настъпват в живота им, след като невръстно момиченце - което се оказва дъщеря на героя на Дансън - се появява на прага им.

Сценарият на класическата комедия е базиран на френския филм "Трима мъже и една люлка" (Trois hommes et un couffin) от 1985 г.

"Трима мъже и бебе", режисиран от Ленърд Нимой, постигна огромен успех с 240 млн. долара в световния боксофис при бюджет от едва 11 млн. долара.

Звездните актьори се присъединиха през 1990 г. в продължението на "Трима мъже и една малка дама", което инкасира приходи от 71 млн. долара в световния боксофис.

Сред по-известните роли на Зак Ефрон са участието му във филмите "Да разлаем съседите", "Спасители на плажа", "Вестникарчето", "Ох, на дядо!" и "Светът е наш".