Само преди седмица една от най-известните и влиятелни двойки в света Ким Кардашиян и Кание Уест отпразнуваха своята шеста годишнина от сватбата. Около двамата обаче се носят упорити слухове за напрежение заради социалната изолация. 39-годишната риалити звезда обмисляла идеята да се изнесе в друга къща с оглед на това двамата с рапъра да прекарат известно време отделно един от друг, пише „Сън“.

„Нещата между Ким и Кание са трудни, защото те обикновено никога не прекарват толкова много време заедно“, посочва анонимен източник пред изданието, добавяйки категорично, че Ким не иска развод.

Нещо повече – риалити звездата би направила всичко, за да го запази, защото тя гледа на него като на огромен успех с оглед на факта, че тя е единствената сестра от клана Кардашиян, която е омъжена.

Снимка: Getty Images

Само преди два месеца обаче тя изказа съвсем противоположно мнение относно прекарването на времето си изцяло с Кание – че му се наслаждава изцяло.

„Обикновено пътуваме много заради ангажиментите си и сега се наслаждаваме на времето, което можем да прекараме заедно. Разхождаме се и гледаме филми.“

Кардашиян и Уест започнаха връзката си през 2012 година и 2 години по-късно се ожениха – на 24 май 2014-а.

Анонимният източник заявява още, че последното нещо, което иска Ким е развод, „защото обществената реакция след втория й развод беше непоносима.“

Припомняме, че 39-годишната американка беше женена само 72 дни за бившия професионален баксетболист Крис Хъмфрис, преди да подаде молба за развод през 2011 г.