37-годишният Робърт Патинсън и 32-годишната му партньорка Суки Уотърхаус станаха родители за първи път, съобщи "Дейли мейл".

Двойката е била забелязана на разходка с детска количка. Самите те още не са потвърдили новината за новия член в семейството си, като Суки не е публикувала постове в Инстаграм профила си от три седмици. Все още не е известен и полът на бебето.

За бременността на Суки стана известно през ноември миналата година - на фона на слуховете, че двойката очаква бебе, Уотърхаус се появи в тясна рокля, която подчертаваше наедрялото й коремче.

А през декември миналата година се появиха и слухове за годежа на актьорите - те се появиха ден, след като певицата беше забелязана с пръстен с голям диамант на безименния си пръст.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън, който е известен с участието си във филмовата вампирска сага "Здрач", започнаха да се срещат през 2018 г.

Дълго време те криеха отношенията си, въпреки че бяха снимани заедно по многобройни поводи, но в края на 2022 г. публично потвърдиха връзката си. Понастоящем двамата живеят заедно.

Както вече беше съобщено от вътрешен източник, двамата не са имали търпение да станат родители.

Снимка: Getty Images

"Робърт е напълно готов за това. Връзката му със Суки е невероятна. Той се чувства много щастлив", казва източникът.

Пак според информация на същия източник самата Суки просто "сияела" и "изглеждала много щастлива".