LadyZone става на 8! Пред нас започва нова безкрайност – от необятни възможности и неизмерими предизвикателства. Пожелаваме си да продължаваме да те вдъхновяваме и когато станем на 88. Всъщност се надяваме, че ще доживеем и до 888, и до ∞. Защото триковете за красота, модните съвети, тънкостите в домакинстването, диетите и сексът са безсмъртни, както е вечна женската душа.

Каним те на рожден ден, за да празнуваме заедно 8 години, в които успешно бяхме навигирани към най-тънките струни на женската душевност. 8 години, в които заедно си пихме капучиното за събуждане, правихме си фитнеса за тонус, следвахме здравословния план за стегнато дупе, говорихме си за мъже (и с тях, разбира се). Празнувай с нас от 8 до безкрайност! За да стигнем до безкрайността, първо трябва да минем през 8. Ето какво означава осмицата за всеки един от екипа на LadyZone.bg:

Снимка: istockphoto.com

Ралица Михаилова-Ждракова, главен редактор на LadyZone.bg
Осем е едно прекрасно число, защото води към безкрайност. Обичам тази дума - безкрайност, защото запълва и осмисля онова, неназовимото, което всеки от нас по един или друг начин назовава – за да има хармония в света. Предполагам. Но не за това иде реч сега. Всъщност може би точно за това – защото жената е точно една такава безкрайност. Неназовима. Но непрестанно я обличаме в думи.

Росица Николова, редактор и автор в LadyZone.bg
За 8 г. в LadyZone все едно съм отгледала още едно дете. Дете с много баби, лели, вуйчовци, услужливи съседки, което в нашия уеб случай значи редактори, мениджъри и други експерти. Всеки дава своя съвет как на детето да не му е студено, да е здраво, да е топло облечено и плътно завито, да яде броколи, без да плюе, и да чете на 3 г. И детето е всичко това, но... най-вече себе си. LadyZone вече 8 години следва своята посока. 8 години, в които се гримира, задава въпроси, спортува, влюбва се, готви, предизвиква, раздава награди, вълнува се, спори, пита... И всички тези емоции се появяват под формата на статии в съответните ни рубрики. Осем години, в които сайтът расте с вас и за вас.

Бистра Момова-Георгиева, редактор и автор в LadyZone.bg
8(8) мига от ежедневието на всяка жена

Всяка сутрин ставам и мисля как да подредя деня си. Магьосница съм, защото успявам да наредя всички елементи по такъв начин, че всичко да е на мястото си. Никой мъж не може така. Събуждам се и си слагам лек грим, събуждам детето, водя го на градина, отивам на работа, вземам детето от градина, прибираме се, готвя, рисуваме животни, прибира се и мъжът ми, вечеряме...
И всъщност в този момент всеки ден си давам сметка, че миговете от женското ежедневие не са само 8, а поне 88! И всеки един от тях е вдъхновяващ! Моите 8 години или 2920 дни, или 70080 часа минаха така!

Евгений Милов, редактор и автор в LadyZone.bg
Числото 8 през последните години от живота си свързвам с Благородния осморен път на Буда, който развива прозрение за истинската същност на реалността, изкоренява алчността, омразата и невежеството.

Васил Богданов, автор и редактор в LadyZone.bg
С какво свързвам числата от 1 до 8

1
Имам едно дете. В онази чудесна възраст, когато все още допуска някои езикови „грешки“ и си измисля свои думи, които всъщност са много логични. Как се казва човек, който кара самолета – самолист. След като сладкишът с шоколад е шоколадов, защо тогава десертът с мед да не е медов.
...
8
От „Левски“ съм, но свързвам 8 с Христо Стоичков. С големи резерви съм към него като човек, не одобрявам чепатия му характер, но като футболист наистина беше страхотен!

Боряна Константинова, автор и редактор в LadyZone.bg

Осем е точно след седем и една единица преди девет, но не е толкова просто, колкото изглежда… Има нещо магично в това число и в тази възраст. Спомням си как се учех да изписвам осмици в първи клас с помощта на контури в една тетрадка – за мен това беше числото рисунка, най-красивото. Формата напомня женска фигура с тънка талия, пясъчен часовник, папионка, безкрайност наобратно и какво ли още не…

Януарско бебе съм и на осем завърших първи клас - от тогава до сега не спирам да уча (не, не съм повтаряла). На осем открих приятелството и вече 2 х 8 години си имам най-добра приятелка (а дано е до безкрайност), на осем се и „влюбих“ в новото и непознатото и до днес си се влюбвам… Честит осми рожден ден, LadyZone! Време е за вселенски чудеса, които започнат ли, стигат до безкрая!