.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Един ден може да имаме само 8 минути, за да кажем на някого, че го обичаме

Росица Николова | преди 45 седмици
8
Снимка: LadyZone

LadyZone става на 8! Подозирам, че много от нас нямат и представа колко е важна тази цифра за човешкия живот. По-важна от първите седем и дори по-осъзната от пълнолетие. 

8 секунди
Толкова е средното време, за което хората успяват да се съсредоточат, докато разглеждат новини в уеб пространството по данни от 2015 г. За справка през 2000 година този период е бил 12 секунди. За още по-сериозна справка златната рибка умея да се съсредоточи за цели 9 минути! Пренаситени от информация, силно критични или непрестанно бързащи сме станали?

8 минути
8 минути са важни за всеки човек на Земята! 8 минути и 19 секунди е времето, в което светлината пътува, за да стигне от Слънцето до Земята. За 8 минути мракът бива победен. Ако един ден Слънцето спре да свети, ние ще го разберем след 8 минути. Един ден може да имаме само 8 минути, за да кажем на някого, че го обичаме, че му прощаваме и че ще бъде с нас в безкрайността.

слънце
Снимка: LadyZone

8 часа
8-те часа са най-важни за хората, които си мразят работата; за българите, чиито роднини живеят в Америка, и за лактобацилите. Първите едва издържат да си тръгнат в 17. Вторите едва издържат на часовата разлика, за да се видят по Skype с роднините. Третите едва издържат да не направят от хляба с квас инструмент за масово поразяване с твърдост, ако не им дадете достатъчно време.

8 години LadyZone
За 8 г. в LadyZone все едно съм отгледала още едно дете. Дете с много баби, лели, вуйчовци, услужливи съседки, което в нашия уеб случай значи редактори, мениджъри и други експерти. Всеки дава своя съвет как на детето да не му е студено, да е здраво, да е топло облечено и плътно завито, да яде броколи, без да плюе, и да чете на 3 г. И детето е всичко това, но... най-вече себе си. LadyZone вече 8 години следва своята посока. 8 години, в които се гримира, задава въпроси, спортува, влюбва се, готви, предизвиква, раздава награди, вълнува се, спори, пита... И всички тези емоции се появяват под формата на статии в съответните ни рубрики. Осем години, в които сайтът расте с вас и за вас.

Да си сипем и да си кажем наздраве! Да паднеш пиян, заради 8, е стил. Защото само падналата осмица е безкрайност!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?