Безупречна игра и безпогрешни отговори отвеждат Любомир Лазаров до възможността да отвори и последния въпрос в „Стани богат“ по bTV. Журналистът показва силна ерудиция и използва жокерите си разумно.

Любомир Лазаров работи 20 г. преди пенсионирането си в БНР, където поддържа интернет страницата на програмата, която предава за чужбина на 12 езика.

„Най-редкият и екзотичен беше арабският“ – споделя той пред водещия.

Страстите му са английското футболно първенство и операта.

Разказва, че като малък се е спускал с въже от чаршафи, тъй като не искал да стои заключен у дома. Сега самият той е дядо, а в играта го придружава жена му и най-малкият му внук Самуил (7 г.)
Решава да се запише в „Стани богат“ по настояване на своите внуци.

С летящ старт той се изстреля буквално до върха на шоуто. Тази вечер той стигна до сумата от 30 000 лв., а утре вечер играта му продължава.

„Стомашната храна в организма на коя птица е по-силна от тази в автомобилния акумулатор?“ - на този въпрос Любомир Лазаров ползва жокер 50:50.

Публиката помогна в играта на журналиста за въпроса „Кой е най-големият полуостров на света?“

Синът му Боян Лазаров пък беше неговият „Обади се на приятел“. Потърси неговото потвърждение на въпроса „Какво държи в дясната си ръка женската фигура от монумента Статуята на свободата“.

До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като само единият успява да отговори правилно.

Гледайте продължението на играта на Любомир Лазаров в „Стани богат“ и в петък, 7 април, от 18:00 ч. по bTV.