Логичното продължение след предложението за брак и сватбата е бебето, но за актрисата Хилари Дъф, която стана майказа втори път през октомври 2018 година, пръстенът и предложението идват след появата на малкия вързоп. Това означава, че смело можем да я поздравим, защото 31-годишната блондинка обяви годежа си с бащата на второто й дете – певецът и текстописец Матю Кома в социалните мрежи.

„Той поиска да му стана жена“, написа щастливата актриса под кадър, на който се вижда и бижуто, с което Матю е предложил брак на половинката си.

Със същата снимка в своя профил анонсира годежа и самият Кома, а текстът гласеше: „Поисках от най-добрата си приятелка да се омъжи за мен.“

Хилари и Матю започват да се срещат в началото на 2017 година, но се разделят през март. През септември същата година се събират отново, а през октомври 2018-а се появява и общото им дете – дъщеричка Банкс.

Дъф е майка и на син – 7-годишния Лука, който е от бившия й съпруг Майк Комри, с когото се женят през 2010-а и обявяват раздялата си през януари 2014. Разводът е финализиран през 2016 година.