С прием в Бъкингамския дворец, даден лично от кралица Елизабет Втора, започна двудневната среща на лидерите на НАТО, която се провежда в Лондон. В официалния профил на кралското семейство във Фейсбук беше публикувана прелюбопитна снимка, която споделиха редица държавни глави. На нея са всички лидери, присъстващи на срещата, а в средата най-отпред е Нейно величество.

Коментарите в социалните мрежи не закъсняха и те са повече от забавни – едни отбелязват колко „смачкана“ изглежда кралицата,  други са забелязали единствената личност, която се отличава на снимката с облеклото си, трети са видели нещо нередно с пръстите на премиера на Великоброитания. Ето някои от забавните коментари:

„Меркел зад кралицата е отличен избор на място. Две невероятни жени.“

„Умно модно решение за дамата в червено.“

„Изглежда, че някой не е получил указанията за еднакво облекло.“

„Нашата кралица изглежда така сякаш някой я е смачкал. Който е поставял седалките, е трябвало да направи повече място за Нейно величество!“

„Какво не е наред с пръстите на Борис?“ (Борис Джонсън е премиер на Великобритания, първият вдясно от кралицата).

„Нейно величество, кралицата, снимана със студентите от тазгодишния випуск на дипломацията.“

„Хубавите неща идват в малки, елегантни опаковки.“

На снимката виждаме и българският държавен глава Румен Радев. До него седи американският президент Доналд Тръмп, а зад него е премиерът на Македония – Зоран Заев.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А на приема най-разпознаваемата и елегантна дама определено беше първата дама на САЩ. Мелания Тръмп очарова с избора си на цветове и марки. Невероятното жълто палто Valentino, което може да бъде ваше за скромната сума от 7700 долара, определено я отличи и я превърна в център на вниманието. Допълнение към тоалета й бяха обувките на висок ток Louis Vuitton в цвят лила.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos