Първият съпруг на Бритни Спиърс създаде смут на сватбата на певицата, след като опита да се вмъкне непоканен на церемонията. Стигна се до физически сблъсък с охраната и мъжът беше отведен от полицията. Джейсън Александър беше женен за Бритни общо 55 часа през 2004 г., преди бракът им да бъде анулиран.

Всеки, който е организирал сватба, знае, че няма как да се размине без непредвидени ситуации. Това важи и за сватбите на звездите, макар и да са много по-скъпи и добре планирани от тези на простолюдието.

Сватбата на Джесика Симпсън – сгрешено име

Вероятно си спомняте епизода на „Приятели“, в който Рос обърка името на бъдещата си съпруга пред олтара. Нещо такова се случи и на сватбата на Джесика Симпсън и китариста Ерик Джонсън.

За щастие Джесика не нарече възлюбения си с името на бивше гадже, както стана в „Приятели“. Вместо да каже „Ерик“, певицата каза своето име, но бързо се поправи.

Сватбата на Криси Тейгън и Джон Леджънд – забавяне заради времето

През 2013 г. двамата се ожениха на езерото Комо в Италия и като цяло церемонията мина без никакви спънки… освен че започна с 4 часа закъснение.

Лошото време изненада всички и забави полетите до Италия. По тази причина голяма част от гостите закъсняха и трябваше да бъдат изчакани. За щастие, както разказват младоженците, присъстващите не са били недоволни, защото е имало достатъчно коктейли, за да направят тези 4 часа чакане приятни.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – подпалената рокля

Помните ли огнената рокля на Катнис от „Игрите на глада“ или тази на Круела? Нещо такова почти се е случило и на Блейк Лайвли за сватбата ѝ.

Докато е вървяла към олтара, около нея е имало бенгалски огън и изглежда искра е попаднала върху роклята. За щастие не се е стигнало до подпалване, но по-късно булката е намерила изгорена дупка отпред. Неприятна изненада.

Сватбата на Еми Росъм – женски бой

По традиция на американските сватби малки момичета минават пред младоженците и хвърлят цветчета. Еми Росъм и Сам Исмаил също са имали такива момичета на сватбата си, но не са преценили, че дългата церемония няма да даде възможност на децата да спят обедния си сън и ще са изнервени.

По едно време едно от момичетата е хвърлило цветчетата в лицето на другото, защото му се сторило, че то получава повече внимание от гостите. В крайна сметка двете деца се озовали на пода като професионални бойци и се наложило родителите да ги разтървават.