Виртуален квартет в изпълнение на "Криво хора" направиха испанският цигулар Ара Маликян и  Васко Василев. Към тях са се присъединиха - на перкусии Виктор Валейхо и клавирни - Виктор Диаз. 

Нито неравноделните ритми на българската фолклорна музика, нито домашните условия затрудниха професионалните музиканти. 

"Криво хоро... Сметките на вируса могат да излязат криви, ако останем вкъщи и правим каквото обичаме, с хората, които обичаме... ❤️❤️❤️", написа Васко Василев в профила си в Инстаграм. 

Концертът на Ара Маликян в България бе отменен, заради извънредните мерки. Засега се планува да датите да бъдат изместени както следва - в Летния театър във Варна на 16 юни, в зала 1 на НДК на 17 юни, в зала С.И.Л.А. в Пловдив на 19 юни. 

Васко Василев се включи и в благотворителното събитие в подкрепа на Българската хранителна банка под надслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. по bTV. Сред участните бяха още и треньорите от „Гласът на България“ – Графа и Михаела Филева; Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Любо Киров, Криско, Виктория, Ния, Прея, Преслава и други звезди от музикалната сцена. Концертът събра над 220 000 лв. в полза на нуждаещи се.