Актрисата и певица Ваня Щерева сподели снимка, която, по собствените ѝ думи, никога не би показала преди това. Преди около седмица тя обяви в социалните мрежи, че се е разтревожила за килограмите си и е решила да промени начина си на живот.

„Преди в никакъв случай не бих пуснала такава снимка. Сега, след като обявих битката ми с килограмите, що не? На средата съм. Търпение и работа - и следващата снимка по бански след месец. Да видим к'во става. Засега това е положението.“

Снимката на Ваня Щерева по бански е направена от дъщеря ѝ, певицата Мила Роберт.

За решението си да започне война срещи излишните килограми Ваня разкри отново в Инстаграм. Тя сподели, че за пръв път „червената лампичка“ ѝ е светнала, когато някой ѝ е отстъпил място в трамвая, защото я е помислил за бременна. След това Ваня е открила, че дрехи, които преди са ѝ били големи, сега не ѝ стават.

„Цял следобед плаках. Жестоко депресе“, написа тя. „После още седмица си доядох всичките пържени картофи на света, и взех решението.

Ваня Щерева обясни, че хората трудно биха се досетили, че не е доволна от килограмите си, защото в социалните мрежи публикува само снимките, на които се харесва най-много, а когато се налага, се разкрасява дигитално.

„Суетата ми е в повече, да. И понеже това е неизкореним факт, реших да се обадя на Ангелос и да подновя тренировките си по кросфит. Той ми състави и хранителен режим. Спазвам стриктно.“

Всички коментари под най-новата и нередактирана снимка са положителни, като много от потребителите се възхищават на страхотните форми на Ваня.