Ванеса Хъджинс е станала майка за първи път. 35-годишната актриса и певица и 28-годишният Коул Тъкър, който е професионален бейзболист, са станали родители, съобщават американските медии.

Датата на раждане, полът и името на детето все още не са известни. Двамата са забелязани да напускат болницата в Санта Моника в сряда, 3 юли, когато беше и 28-ият рожден ден на Тъкър.По-рано през деня актрисата и певица поздрави съпруга си в Инстаграм.

Снимка: Instagram"Честит рожден ден на моето райско кътче", пише тя в публикацията, в която има снимки на двойката, на Тъкър и на кучето им. "Ти правиш света по-светъл само с това, че си ти."

Хъджинс разкри бременността си със стил, като дебютира със сладко коремче на червения килим на Оскарите през март.

Снимка: Getty ImagesДвойката се ожени през декември 2023 г. в Тулум, Мексико. Хъджинс сподели за този прекрасен момент от живота си в интервю за Vogue.

"Написването на сватбения ми обет беше важно за мен", казва Хъджънс пред Vogue. "Бих казала на всички: Напишете собствените си обети и ги прочетете. Това е най-красивото нещо в една връзка - да бъдеш толкова открит, уязвим и суров пред всички хора, които обичаш, и да обявиш любовта си. Това е просто красиво."

Снимка: Instagram