Музикалният сериал “Клуб Веселие”, който в България е познат на зрителите благодарение на програмата на bTV, има милиони почитатели и се радва на одобрението на критиците. Основното послание на сериала е толерантността и приемането на различните, затова феновете му няма да са щастливи да разберат, че една главните актриси е проявявала ужасно отношение към колегите си и към различните от нея.

Снимка: Getty Images

Лиа Мишел, която изпълнява ролята на Рейчъл Бери, сподели в социалните мрежи пост в подкрепа на движението “Black Lives Matter”. Почти веднага в отговор на съобщението ѝ чернокожата актриса Саманта Мари Уеър я обвини, че е превърнала живота ѝ по време на снимките на сериала в ад.

В дните след разкритието на Уеър и други хора отправиха обвинения към Лиа Мишел. Ето някои от най-шокиращите неща:

Държала се е ужасно още докато е била на 12 години

Изглежда това поведение не е започнало с успеха на сериала “Клуб Веселие”. Още като 12-годишна и решена да стане звезда, Лиа Мишел се е държала презрително към по-възрастни от нея хора и дори е заплашвала някои от тях, че ще накара да ги уволнят.

Нейна позната от това време, която е с две години по-млада от Лиа, си спомня за отношението ѝ към другите актьори и екипа на театрална постановка, в която са участвали заедно: “Всяка нощ плачех заради манипулативните неща, които правеше. Беше само на 12, но беше ужасяваща.”

Най-презрително се е държала със статистите

Както знаете, филмите са пълни с хора, чиято работа е просто да бъдат там - без реплики или по-сериозна роля от това да минат пред камерата. Те обикновено нямат досег с актьорите и предварително им казват да не ги заговарят. Отношението на Лиа Мишел към статистите и епизодичните актьори обаче е преминало всякаква граница.

Снимка: Getty Images

Един от гост-актьорите сподели, че когато е отишъл да седне на масата на актьорите по време на обедната почивка, Лиа Мишел го е изгонила и му е казала, че мястото му не е там.

Актрисата се е опитвала по всякакъв начин да демонстрира, че е звезда и не желае да има нищо общо с хората, които не са толкова популярни, колкото е тя.

Оригинала се е в лицето на начинаеща актриса в сериала

По време на прослушване за една от ролите в сериала, Лиа Мишел с е приближила до начинаещата актриса и певица Имая Едуардс и се е оригнала в лицето ѝ, след което я е настъпила.

Пред вестник “Сън” Имая разказа: “Почти приближи лицето с до моето и се оригна. Няма начин да го е направила случайно.”

След случката двама души от екипа, които са били свидетели, са се извинили на Имая за поведението на звездата.

Държала се е подигравателно с транссексуален модел

Транссексуалният модел  обвини Лиа Мишел,че се е държала подигравателно с нея през 2010 г. на наградите “Еми”.

Транссексуалният модел Пластик Мартър
Снимка: Getty Images

Двете са се засекли в женската тоалетна и Мишел е препречила пътя на Пластик, като ѝ казала, че е в грешната тоалетна. “Както бях на седмото небе от щастие, изведнъж се почувствах като цирков изрод”, признава транссексуалната жена.

Вероятно това няма да са последните разкрития за характера на 33-годишната актриса.