Карли Клос, известна с походката си на пантера на модния подиум, сподели кои са трите сигурни начина някой да спечели сърцето й. 

Сготви ми храна.
Донеси ми храна.
Бъди храна.

Това написа тя към снимка, която подели във Фейсбук профила си, на която позира от кухнята. С това бившият ангел на Victoria Secret's разбива всички клишета, че моделите не се хранят. 

КОИ СА ЛЮБИМИТЕ ХРАНИ НА КАРЛИ?

Може да е странно, гледайки стегнатото й тяло, но една от любимите храни на Карли са въглехидратите. Тя обича сладки неща, тесто и пържено пиле. Кленовият сироп е любимата й добавка към палачинките. Ето и как ги приготвя:

1 яйце
1 банан
овесени ядки

Бананът се намачаква с вилица. Към него добавя яйцето и овесените ядки. Карли предпочита да готви палачинките с кокосово масло. Оче докато се пекат, към някои слага 3-4 свежи боровинки.

Когато споделя какво винаги ще държи най-близо до сърцето си, наред със семейството, съпруга, кучето и приятелките, Карли поставя... поничките и буритото.

Когато е била дете, тя често е готвела с майка си. Това е и едно от нещата, които много са й липсвали по време на карантината.


Към всичко това можем да добавим бира и сладолед. Защото Карли харесва и тях и не си ги спестява. Логично възниква въпросът как запазва фигурата си. Истината е, че тя тренира много и различни спортове - наред със силовите тренировки практикува йога, а освен че плува в елегантен бански, може да обръща тежки гуми във фитнеса.