Те са световноизвестни, но някои от фактите за тях са не толкова тиражирани. Вижте какво най-вероятно не знаете за ангелите:

Адриана Лима

Красивият бразилски модел всъщност има доста разнообразен произход – във вените й тече африканска, швейцарска, японска и индийска кръв. След като кариерата й на модния подиум приключи, тя се надява да стане педиатър. Не знаехте, нали? И ние!

 

Алесандра Амброзио

 

Ангелът Алесандра израства с два много отличителни белега – дългите крака и ушите. На 11-годишна възраст претърпява операция, която има за цел да придърпа назад щръкналите й уши. Дългите й крака обаче й помагат в кариерата – там няма какво да се коригира.

Бехати Принслу

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Родена в Южна Африка, на 2-годишна възраст семейството на Бехати се мести в Намибия. Днес тя е един от световноизвестните модели, но кариерата й на подиума всъщност започва като модел на обувки. Малко известно е и, че баща й е министър в родната Намибия.

Лили Олдридж

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Със сигурност не знаете, че Лили произхожда от семейство, в което почти всяка жена се е занимавала с моделстване. Така например майка й Лаура е бивша плеймейт, нейната полусестра е била дълги години лице на Ралф Лорън през 90-те години на миналия век, а сестра й Руби е била лице на Марк Джейкъбс.

Карли Клос

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Знаете ли кои са трите любими хобита на Карли? Готвенето, карането на велосипед и балетът. Едно от тях тя е превърнала в бизнес – компания, която продава бисквити с благотворителна цел – да нахрани гладните деца по света.

Даутцен Круз

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Освен че е много красива, преди Даутцен е била и журналист, което разкрива и умението й да пише. Изявявала се е като автор на лайфстайл колонка в немското издание на списанието Marie Claire.

Миранда Кер


Миранда всъщност е първият австралийски модел, който става един от ангелите на световноизвестната марка за бельо Victoria’s Secret. Също Кер има собствена линия козметика, която се казва “Kora Organics”.

Хайди Клум


Клум е първата германка, която се присъединява към ангелите. Цели 13 години дефилира за Victoria’s Secret, което си е направо рекорд. През 2011 година списание Форбс я обявява за вторият най-добре печелещ модел в света след Жизел Бюндхен.