Том Круз изглежда като напълно неузнаваем човек – холивудският актьор е бил забелязан на трибуните на бейзболен мач през уикенда, което накара интернет потребители да предположат, че актьорът е претърпял пластична операция, пише Page Six.

59-годишната звезда от сагата "Мисията невъзможна" изглеждаше по-подпухнал от обикновено, присъствайки на бейзболен мач между "Лос Анджелис Доджърс" и "Сан Франциско Джайънтс" в събота.

От споделени кадри и видеоклипове в социалните мрежи виждаме Круз се усмихва на трибуните и да маха на феновете, докато се наслаждава на играта, но това, което направи най-силно впечатление на всички потребители, беше силно промененият вид на актьора.

"Том Круз, какво направи с прекрасното си лице? Бях толкова разочарован, когато те видях на трибуните на мача на "Доджърс"! Спри да правиш глупости с лицето си, моля те!", заявява фен на актьора.

"Том е направил нещо с лицето си или е напълнял. Но това е нашият Том!", контрира го друг.

"Какво, по дяволите, става с лицето му? Алергична реакция ли е получил?", шегува се трети.

Други потребители в социалните мрежи обаче защитават холивудския актьор, казвайки, че той просто остарява естествено. Не е изключено и той да се подготвя за нова роля, за която му се налага да качи екстремно бързо килограми.