Колата на Том Круз е била открадната в Бирмингам, където холивудската звезда снима сцени от "Мисията невъзможна 7".

Според вестник „Сън“ луксозното BMW X7 е било задигнато във вторник от улица край Grand Hotel, като в колата е имало вещи на стойност няколко хиляди евро. Автомобилът е открит от полицията скоро след това на няколко километра от хотела. Властите продължават да издирват престъпниците, съобщава Би Би Си.

59-годишният Том Круз снима в един от моловете на Бирмингам, като за целта част от търговския комплекс бе затворен за посетители от неделя до сряда.

В събота холивудската звезда посети близкия индийския ресторант Asha's и предизвика големи вълнения в социалните мрежи. От заведението се похвалиха, че Круз е дошъл в компанията на още четирима души и си е поръчал две порции пиле тика масала.

А едно от семействата в района преживя незабравим ден, след като актьорът кацна в двора им със своя хеликоптер. Точно в този момент летището в Ковънтри е било временно затворено и бързащият за среща Том Круз е помолил за извънредно кацане.

„Реших, че за децата ще е забавно да видят как хеликоптер каца в градината ни. Когато Том Круз се появи, всички си казахме „Уау!“. Той веднага размени няколко думи с децата, след което ни поздрави с лакът и благодари. Предложи на децата да се качат в хеликоптера. Пилотът ги заведе на кратък полет, а актьорът отиде на срещата, за която бързаше“, разказа преди няколко дни Алисън Уеб пред Би Би Си.