През март стана ясно, че актьорът Том Хидълстън е сгоден и тази седмица научаваме, че звездата от „Локи“ и годеницата му очакват дете. Актрисата Зауи Аштън дебютира с наедрялото си коремче на премиерата на нов филм с нейно участие.

Снимка: Getty Images

Това ще е първото дете на актьора, който стана изключително популярен покрай филмите за „Тор“ и поредицата за „Отмъстителите“, Хидълстън играе ролята на брата на бога на мълниите, а от миналата година е главен герой в нов сериал, посветен изцяло на Локи.

Снимка: Getty Images

Том и Зоуи се запознават на театралната сцена, след като участват в пиеса на Бродуей. Освен номинация за награда “Тони“, Том Хидълстън изглежда е получил и още нещо от пиесата „Предателство“.

Снимка: Getty Images

Актьорът, чиято предишна приятелка беше певицата Тейлър Суифт, предпочита да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите.

„Всеки има право на личен живот“, каза той през 2017 г. „Обичам работата си и съм посветил живота си да правя изкуство и да забавлявам хората, защото не правя разлика между двете. Работата ми е публична, но си имам и личен живот. И тези две неща са разделени.“