Хилария и Алек Болдуин са една от най-известните звездни двойки. От една страна заради фаталния инцидент, участник в който стана Алек, но и заради нещо хубаво – голямото им семейство. Двамата в момента очакват седмото си дете и ще са готови да си основат куидичен отбор. Хилария обаче не желае да разкрива какъв е полът на предстоящото бебе и то по много мрачна причина.

През 2019 г., в рамките само на 7 месеца, младата жена изгуби две бебета. Това е оставило отпечатък върху нея и е основната причина да премълчава пола на седмото си бебе, макар той вече да ѝ е известен.

Снимка: Instagram

„През 2019 г. загубих бебе в четвъртия месец (някои от вас може би си спомнят)“, написа тя в Инстаграм. „Мисля за нея всеки ден и осъзнавам, че да си майка има красиви страни, но и мрачни страни. Но ще изчакам (за съобщаването на пола), докато мина моментът, в който изгубих дъщеря си.“

Йога инструкторката съобщи че очаква ново бебе в края на март, въпреки че по-рано беше обявила, че няма намерения да ражда повече деца. Изглежда седмото бебе е било изненада за семейството.

"Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно, и сме изключително щастливи от тази изненада. Новото ни бебе е много светъл лъч в живота ни. Благословия и дар в такива несигурни времена" - сподели още Хилария.

Алек Болдуин има и още една дъщеря от брака си с Ким Бейсинджър.

Още по темата: