Актрисата от 'Gossip Girl' Блейк Лайвли никога не се лишава от нищо и мисли, че слабостта й към сладките неща, които тя консумира на закуска и вечеря, й помага да остане слаба и уверена в хубавата си фигура.

Блейк Лайвли - за семейството, модата и готварството >>>

Попитана дали спазва строг режим или диета, 26-годишната блондинка отговори: "Не правя нищо! Щастлива съм, че имам активен начин на живот, постоянно работя - така че не ми е нужен личен треньор или да се съобразявам с това, което ям. Не мога обаче да започна деня си без чаша горещ шоколад или да си легна без няколко блокчета тъмен шоколад. Това ме изпълва с щастие".

Блейк Лайвли - от грозното патенце до красивия лебед >>>

Лайвли, която беше избрана за новото лице на френския козметичен гигант "L’Oreal Paris", сподели, че за да поддържа кожата си използва крем с висок слънцезащитен фактор всеки ден.

Изгряваща модна икона: Блейк Лайвли >>>

Актрисата казва: "Следвам много прост режим, който се състои от три стъпки – свалям грима си, подхранвам кожата си и й осигурявам UV защита – абсолютно съм обсебена от това. Разчитам на L'Oreal's BB Cream със SPF 30 - никога не нося фактор по-малък от 30.

Топ 5 на младите блондинки в Холивуд >>>

Когато е уморена и се чувства стресирана, актрисата посещава СПА процедури, след които винаги се чувства по-релаксирана. В интервю за френския „Вог” тя казва: "Ходя на масаж, по възможност в "Oriental Spa Mandarin" в Ню Йорк. Харесва ми и винаги след масажа се чувствам по-красива".