Изпълнителката на хита "Джолийн" Доли Партън призна, че винаги спи гримирана, за да бъде "готова за камерите" в случай на земетресение или друга извънредна ситуация.

77-годишната икона разкри, че, откакто е заминала за Лос Анджелис през 80-те години на миналия век, всяка вечер държи цялото си лице в грим, в случай че й се наложи да излезе набързо и бъде щракната от папараци на улицата.

Снимка: Getty Images

В новата си книга тя признава: "Когато пристигнах в Лос Анджелис през 80-те години, започнах да спя с грим, отчасти заради земетресенията. Мислех си: "Няма да изляза на улицата без грим, в случай че има камери там!"

Но изпълнителката на хита "9 to 5" подчертава, че винаги се старае да почиства лицето си добре сутрин, преди да сложи грима си за новия ден.

Снимка: Getty Images

Тя добавя: „Няма значение кога почиствате лицето си, стига да го почиствате веднъж дневно. След като се събудя, правя всички малки ритуали, а после започвам отначало, за да изглеждам добре през целия ден“.

Доли, която се омъжва за съпруга си Карл Томас Дийн през 1966 г., наскоро заяви, че би излязла от дома си без грим само в случай на "сериозна спешна ситуация", припомня БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Запитана какво значи спешна ситуация, тя каза пред списание „People“: "Смърт! Просто трябва да ме видите положена на носилка. Не, ако съпругът ми е болен или ако има спешен случай, разбира се, бих излязла навън без грим. Ако ме арестуват за нещо, не искам снимката ми да изглежда като на някои от звездите, които съм виждала“.