Ако ви се е налагало да ползвате безжичен интернет на големи летища по света като "Хийтроу" в Лондон или "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, сигурно сте се чудили как можете да разберете паролата, за да ползвате услугата?

Е, повече няма тайни за вас, благодарение на травъл блогъра и компютърен инженер по сигурността Анил Полат, който създава световна карта, показваща паролите за безжичен интернет на летищата по света.

Анил отлично разбира колко е ужасяващо може да бъде убиването на време на летищата, докато чакате с часове на терминала, особено когато става въпрос за летищата, които не предлагат безплатен Wi-Fi. 

Така, в опита си да спаси уморените, ядосани и отегчени пътници по цял свят, той създава тази страхотна интерактивна карта, за да им помогне да се сдобият с летищните пароли на безплатния Wi-Fi интернет.

Картата е изключително лесна за употреба, така че вече няма да имате проблем с онлайн връзката на летищата по света. Можете да свалите картата WiFox като мобилно приложение за iOS и Android.