Алек Болдуин и съпругата му Хилария са поредното семейство, което създава собствен риалити формат.

Актьорът и продуцент, който има седем деца под 10-годишна възраст със съпругата си, обяви риалити шоуто за живота им като семейство. Работното заглавие е The Baldwins („Семейство Болдуин“) и ще излезе през 2025 г.

„Каним ви в нашия дом, за да преживеете възходите и паденията, доброто, лошото, дивото и лудото“, каза Болдуин във видеоклип, който сподели в Инстаграм.

Снимка: Instagram/alecbaldwininsta

Във видеото двойката се шегува, че Хилария ще обяви още една бременност. Тя обаче казва, че са приключили с децата, преди клипът да премине в хаотичен момент, в който наследниците им крещят, а родителите се мъчат да ги съберат за групова снимка.

Снимка: Instagram/alecbaldwininsta

Двойката сключи брак през юли 2012 г. и посрещна първото си дете през август 2013 г. Преди това Болдуин бе женен за актрисата Ким Бейсинджър, от която е най-голямата му дъщеря Айрланд.

Снимка: Instagram/alecbaldwininsta

Съобщението за риалитито идва в момент, в който Болдуин се подготвя за съдебен процес по обвинение за непредумишлено убийство при стрелба на снимачната площадка на филма „Ръжда“ през 2021 г. Процесът е насрочен за юли в Санта Фе, а Болдуин пледира невинен. Обвинението предвижда максимална присъда от 18 месеца затвор, припомня БТА.

Снимка: Instagram/alecbaldwininsta

По време на заснемането на уестърна, чийто продуцент и изпълнител на главната роля е Болдуин, револверът, който държи, стреля, убива операторката Халина Хъчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. Болдуин твърди, че не е натиснал спусъка.

През април оръжейничката на филма Хана Гутиерес-Рийд получи максималната присъда от 18 месеца затвор в щата Ню Мексико. Тя беше осъдена за непредумишлено убийство, след като съдебните заседатели установиха, че не е спазила протоколите за безопасност на оръжията.

Защитата на Болдуин подаде иск за отменяне на обвинението срещу него. Съдия Мери Марлоу Сомър, която ръководи и делото на Гутиерес-Рийд, го отхвърли. Тя потвърди обвинителния акт, като по този начин делото ще бъде гледано през лятото.