На Кристина Рот й хрумва да създаде курорт само за жени, за да могат на усамотеното местенце дамите да се насладят на истинска почивка, която е невъзможна, докато около тях се навъртат мъже.

Така през юни тази година край Финландия ще се появи курортът "Супер Тя", в който засега ще бъдат допускани единствено жени, а за мъже няма да има никакъв шанс.

Почивният комплекс в Балтийско море ще бъде разположен на 8,4 акра земя, като ще предлага 10 ваканционни вили, СПА и атракционни съоръжения.

Идеята за създаването му е жените да могат да се насладят на спокойствие на готварски курсове, фитнес упражнения, йога и медитация далеч от разсейващите мъжки погледи.

Да си на почивка с мъже може да бъде изтощаващо и натоварващо, затова Кристина иска "Супер Тя" да бъде възстановяващо място, където жените могат да отидат, за да преоткрият себе си и да се насладят на почивка без разсейващия мъжки фактор.

Накратко, "Супер Тя" е мястото, където жените на воля да се забавляват, да създават нови приятелства и да влязат във форма. Ако искате да станете част, вижте повече информация в сайта на курорта.

Островът на "Супер Тя" край Финландия
Снимка: SuperShe