Снощи Кейти Пери остави дъщеричката си под грижите на своя годеник Орландо Блум, защото имаше основателна причина да отсъства от дома – тя участва в шоуто на Джими Кимъл по Ей Би Си.

Певицата се появи в предаването с дълга черна коса и секси рокля, а снимките й предизвикаха голямо вълнение в "Инстаграм". „Уау, каква майка!“ – написа певицата Деми Ловато под кадрите.

Кейти Пери роди дъщеричката си Дейзи Дав на 27 август 2020 г. В шоуто на Джими Кимъл тя благодари на годеника си за подкрепата при отглеждането на детето и призна, че опитът на Орландо с 10-годишния му син от брака му с Миранда Кер си казва думата.

„Детето много ме промени. Постоянно мисля за нея. Чудя се къде ли ще бъде тя, когато е на 36 години. Как ли ще изглежда планетата тогава? Какво да направя, за да има тя чудесен живот?“ – сподели 36-годишната изпълнителка.

В края на вечерта певицата все пак призна чрез Story в "Инстаграм", че дългата черна коса е перука.

Тук можете да видите цялото участие на Кейти Пери в шоуто, където тя говори за предстоящия сезон на “American Idol” и за участието си в концерта по случай встъпването в длъжност на новия американски президент Джо Байдън.