Сватбата на модела Жасмин Тукс и изпълнителния директор на Snapchat Хуан Давид Бореро безспорно е едно от най-бляскавите събития на годината.

Двамата се срещат за пръв път през 2016 г. покрай работен ангажимент, когато на Снапчат предстои да пусне нова функция. Хуан се свързва с модела на Victoria’s Secret, за да промотира новостите в приложението.

Жасмин Тукс и Хуан Давид Бореро в Ню Йорк на Мет Гала 2021
Снимка: Getty Images

За първата среща Жасмин споделя, че е била на обяд с Хуан, където е имало и други служители на Снапчат. „Продължихме да контактуваме след това, останалото е история…” – разказва моделката.

След като стават двойка, те всяка година те посещават някоя специална дестинация, за да празнуват своята годишнина. Миналата година Хуан използва повода и пътешествието, за да предложи брак на своята любима. „Спомням си сутринта на 21.09.2020 г., когато Хуан ми каза, че заминаваме. Първата ни спирка беше “Rose Café”, където се запознахме” – споделя Жасмин.

След това двамата влизат обратно в колата, където Хуан завързва очите на Жасмин, отиват до летището в Юта и отпътуват към хотел „Амангири”. „Преди да отидем в хотела, ние се приземихме буквално в нищото и пихме шампанско”, разказва Жасмин.

„Фотографът, който беше нает да запечата момента, се представи като служител на хотела и ни помоли да отидем на наблюдателницата. Когато се изкачихме, погледнах земята, където бе написано: „Ще се омъжиш ли за мен?” Аз бях в тотален шок. Това беше най-сладкото и добре планирано предложение за брак, за което някога съм си мечтала!” – споделя 30-годишната манекенка.

Жасмин и Хуан организират сватбата си в столицата на Еквадор. Манекенката е била категорична, че иска да облече булчинска рокля на “Zuhair Murad” още от момента, в който е дефилирала на модния му подиум. Роклята с шлейф, дълъг 4,5 метра, е съчетана с бижута на „Ритани” и обувки на “Sarah Flint”, ръчно изработени специално за повода.

Младоженецът е със смокинг на “Giorgio Armani”, a шаферките са с тоалети на „Amsale”.

След сватбената церемония гостите отпътуват към специално наета хасиенда, където ги очаква празненството. За него Жасмин разказва: „Представете си тази великолепна градина, обсипана с всички възможни цветове. Всичко беше изключително романтично, на свещи и с музиката на прекрасните цигулари. Под звездите!”