Моделът Александра Богданска отпразнува рождения си ден в Тайланд в компанията на сина си Габриел.

„Честит рожден ден на моята красива и добра Мама“ – четем в Инстаграм профила на момчето, което съвсем скоро ще стане на 4.

„Това пътуване е като глътка свеж въздух ЗА мен, за да си почина ОТ МЕН самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (истинското предизвикателство в моя живот) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега… както е модерно да се казва“ – написа Алекс Богданска в социалната мрежа преди две седмици.

Инфлуенсърката публикува серия снимки със слонове, което накара нейна последователка да коментира:
„Съжалявам, но това с позирането върху слоновете е ужасно. Това са животни, отглеждани и тероризирани само за да разхождат туристи и им се налага да се хранят цяла нощ, за да имат енергия за следващия ден, като се лишават от сън. Животът на тези слонове е само половината от средния за вида им. В Тайланд има толкова много спасителни центрове за слонове, почти във всеки голям град и на всеки остров, където можете да се погрижите за спасен от тези мъки слон – да го нахраните и изкъпете. Няма смисъл да се спонсорира този вид “туризъм”. И е отвратително как масово популярни лица нямат елементарна обща култура“.

В първите дни от почивката на Алекс в Тайланд бе и бившият й съпруг Даниел Петканов. Това породи въпроса дали разводът между двамата е отменен.