За всеки, на когото му липсва вдъхновение за пътешествия, на помощ идват травъл блогърите. Техните Инстаграм страници могат да ни разведат из цял свят. Красивите снимки, които публикуват не са само пейзажи, а някак успяват да запечатат и невероятната красива атмосфера на мястото. Кои са профилите, които да последваш още сега? Разгледай по-надолу.

Започваме с Джак Морис, който публикува снимки от всякакви места. В момента живее в Бали, но прекарва по-голямата част от времето си в пътешествия и изучаване на света.

Продължаваме с половинката на Джак. Името й е Лорен Булен. Двамата създават истинско Инстаграм пътешествие из красивите земни кътчета.  Освен вдъхновение за пътешествия, красавицата придава и невероятна женска естетика във всеки кадър.

Красавицата Тара Уайтман публикува множество снимки от спиращи дъха дестинации. В профила й няма да се любуваме на местата, които е посетила, но и ще забележим нейния почерк, който като с магическа пръчка ни пренася там. А тайната е проста – детайлите. Тара публикува както невероятни пейзажи, така и снимки на вкусни ястия. Няма как да пропуснем и красивите цветни визии, които показва с всяко щракане на камерата.

Двойката Мурад и Натали Осман са в основата на превърналия се в глобална тенденция #FollowMeTo. Той е популярен сред всички двойки, които обичат да пътуват. В основата на кадрите са хванатите за ръце мъж и жена, а на фона се вижда някое красиво място. Кадрите на сем. Осман далеч не са толкова обикновени. За да направи снимките си по-атрактивни, двойката прекрачва границите на стереотипите и така запечатва интересни и разчупени кадри.

Селена и Джейкъб Тейлър са от Лос Анджелис, Калифорния. Те са самото доказателство, че когато пътуваш с половинката си, връзката ви е далеч по-здрава. Двойката решава да напусне комфорта на слънчева Калифорния и да документира екзотичните си пътешествия. Всяка една снимка може да ви накара да завидите за красотата, с която се насищат сетивата им.

Рускинята Полина превръща Инстаграм профила си в съвършен каталог на дестинациите, които е посетила. Детайлите не липсват и при нея – ястия, от които ще огладнееш, дрехи, които ще искаш да си купиш, и преживявания, които ще запишеш в списъка си „Неща, които трябва да направя преди да умра“. Всяка една нейна снимка сякаш разказва история.