Изминалият уикенд беше емоционален за Дженифър Лорънс, защото тя се врече във вярност на своя любим Куук Марууни. Носителката на „Оскар“ и галеристът са си казали да на пищна церемония в старинно имение в  Нюпорт, Роуд Айлънд. На церемонията са присъствали 150 от най-близките приятели и роднини на двойката. След официалната част гостите и младоженците са празнували в имението до ранни зори в неделя. Сред звездните имена в списъка с присъстващи са били Адел, Ейми Шумър, Крис Дженър, Ема Стоун и Ашли Олсън. Папараците дебнеха отвсякъде, така че някои от звездите бяха изловени, за да можем да видим с какви тоалети са били те на сватбата.

За разлика от празненството по случай годежа на Лорънс и Марууни преди 8 месеца, когато успяхме да видим ясно роклята, този път снимката на булката и младоженеца не е съвсем ясна.

До момента за тоалета на Дженифър знаем, че е дело на френската модна къща Dior  и за него са били предприети специални мерки за сигурност. За роклята е била наета отделна стая в хотел в града, като целият екип работил по дизайна й е пристигнал ден преди сватбата.

29-годишната актриса и 34-годишният галерист са останали последни на партито, изчаквайки и последния гост да си тръгне около 5:30 сутринта.

Дженифър Лорънс и Куук Марууни се сгодиха през февруари тази година.

Още една звездна сватба прикова вниманието ни – тази на рап изпълнителката Ники Минаж, която е казала ДА на своята половинка Кенет Пети. 36-годишната певица сподели в Инстаграм видео, на което се виждат шапки и чаши с надписи „булка“ и „младоженец“ и „госпожа“ и „господин“. Точната дата е 21.10.2019, а към истинското си име Оника Таня Мараж тя е добавила фамилията на съпруга си – Пети.

И докато 36-годишната рапърка изглежда щастлива с новия си статус на омъжена жена, феновете й са притеснени за нейното бъдеще с 41-годишния Кенет, който има криминално досие. Съпругът й е лежал 4 години в затвора за изнасилване, което се случило, когато той бил на 15 години. Минаж застава твърдо зад него и го защитава, твърдейки, че днес той е много по-зрял и променен.