Един Ерген по-малко! 72-годишният Гари Търнър вече не е „Златният ерген“, защото официално е женен. Той беше първият Ерген в култовото романтично риалити, предназначено за хора в трета възраст.

За сърцето му се бориха 22 претендентки, като най-младата беше на 60 години. Победителката в предаването Тереза Нист успя да спечели сърцето му, като двамата се сгодиха преди месец пред телевизионните камери, а сватбата се състоя отново в телевизионен ефир.

72-годишният Гари от Индиана и 70-годишната Тереза от Ню Джърси се сближават още в началото на риалитито, като и двамата споделят преживявания, свързани със загуба. И Гари, и Тереза са се оженили за гимназиалните си любови, които са починали след боледуване.

На продължилата 2 часа сватба са присъствали техни близки и семействата им, както и някои от другите претендентки за сърцето на Гари. Тереза има 1 дъщеря, а Гари – 2, които са били шаферки на церемонията.

"От първата глътка шоколадов шейк до последния вкус на костариканско кафе разбрах, че ти си жената, без която не мога да живея", заявява Гари по време на сватбата. "Научих, че ме караш да се успокоявам, само с докосването на ръката ти.“

Двамата бяха венчани от една от фаворитките за спечелване на „Златния ерген“ – Сюзън Нолс.

"Дори не мога да ви опиша колко съм развълнувана в момента и толкова благодарна да ви приветствам всички тук, за да отпразнуваме тази любов", сподели Нолс в началото на церемонията.

След клетвите и формалностите двойката си размениха пръстени.