"Златният ерген" - формат на романтичното риалити, но малко по-различен, е на път да бъде разкрит. ABC ще покаже самоличността на звездата съвсем скоро. 

Мъжът, които ще влезе в главната роля в риалитито, наистина ще изглежда по-възрастен от типичния състав на франчайза. От разпространената информация и снимки досега се вижда само задната част на главата на тайнствения мъж.

От там става ясно, че той е с прошарена коса, брада и носи слухов апарат. 

Когато бе обявен този вариант на риалитито, много хора в социалните мрежи си зададоха върпоса колко възрастен ще бъде този мъж.

От ABC представиха формата като "съвсем нов вид любовна история - такава за златните години".

В резюмето им златният ерген е описан като "безнадежден романтик, който получава втори шанс в любовта в търсене на партньор, с когото да сподели годините на залеза".

Покани за кастинг към по-възрастни хора се излъчваха в продължение на години, което караше зрителите да се чудят кога или дали изобщо ще се случи. Главният изпълнителен директор на Disney Роб Милс споделя пред Variety, че начинът за правене на формата е тотално различен. 

"Тези хора са на съвсем различно място в живота си. Те са отгледали децата си, някои са били вдовици или разведени и може би някои никога не са били влюбени. Смятахме, че това ще бъде интересна динамика през призмата на "Бакалавър".

"The Bachelor" започва да се излъчва през 2002 г. Досега има излъчени 60 сезона от премиерата си.