Премиерата на филма "Уонка" на режисьора Пол Кинг се състоя в кино UGC Normandie в Париж, като на събитието присъстваха холивудските звезди Тимъти Шаламе и Хю Грант, който дойде със съпругата си Анна Елизабет Еберщайн.

Снимка: Getty Images

Признатият за модна икона Шаламе за пореден път развълнува публиката с визията си. Той се появи пред фотографите с черен панталон и искрящ прозрачен розов топ на Tom Ford от новата пролетно-лятна колекция на марката, съставен от редици блестящи нишки.

Снимка: Getty Images

Феновете на актьора отбелязват, че в деня на премиерата времето в Париж далеч не е било горещо: -3 °C. Но това не попречи на звездата от "Малки жени" и "Дюн" да направи моден фурор. На премиерата присъстваше и френският моден дизайнер Жан Пол Готие.

Снимка: Getty Images

По-рано Тимъти Шаламе се появи на премиерата на филма "Уонка" в Токио в кожен костюм Prada в лавандулов нюанс, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Тогава мнозина отбелязаха, че той е започнал да носи кожа по-често - може би по този начин актьорът се опитва да подкрепи приятелката си Кайли Дженър, която наскоро пусна собствена линия дрехи и връща на мода този материал.

Снимка: Getty Images