Близки до двойката лица съобщиха този месец, че Кайли Дженър и Тимъти Шаламе все още се срещат, въпреки слуховете, че Шаламе е изоставил Кайли заради голямото ѝ натоварване и постоянните ѝ пътувания, пише „Дейли Мейл“.

Източници, близки до двойката, заявиха, че това, че бизнесдамата и звездата от "Призови ме с твоето име" не се появяват на публични места, не означава, че са скъсали. Всичко между предполагаемите любовници е наред, те все още са заедно и "всички съобщения, които твърдят обратното, са неверни".

Снимка: Getty Images

Мнозина не вярват в отношенията на двойката и ги смятат за PR романс с цел привличане на вниманието към новите проекти на актьорите.

За аферата на двойката стана известно през април тази година. Оттогава Кайли Дженър и Шаламе няколко пъти са виждани заедно, включително в компанията на приятели. Вътрешни лица уточняват, че Шаламе е приятел и със сестрата на Кайли Дженър - Кендъл.

Снимка: Getty Images

Източници разкриха също, че Кайли е притеснена от тази афера, тъй като връзката с Тимъти е първата за нея след раздялата ѝ с рапъра Травис Скот, от когото роди две деца: дъщеря Сторми и син Ейре, пише още БГНЕС. Коментиращи връзката между Кайли и Тимъти в мрежата дори започнаха да обсъждат, че в семейство Кардашиян - Дженър налагат тенденцията за "кльощави бели момчета".

Вижте повече за Кайли Дженър в следващото видео: