„Страхът от провал, от отхвърляне, страхът от грешки и от това, че не си перфектен – в определени ситуации това ми пречи и ограничава възможностите ми“ – споделя в интервю за „Дейли Телеграф“ актрисата Кресида Бонас, която от 2012 до 2014 г. имаше връзка с принц Хари.

Повод за интервюто е сериала White House Farm, в който 31-годишната актриса участва. В него тя говори за професионалния си път и за страха да остане белязана завинаги като „бившата“.

Принц Хари и Кресида Бонас по времето, когато имаха връзка
Снимка: Getty Images

„Работя усилено, харесвам професията си и се надявам с тази роля да покажа на хората какво мога и да не остана в калъпа на стереотипите“ – признава Кресида, която навремето се запознава с принца чрез неговата братовчедка принцеса Юджини.

След раздялата през 2014 г. Кресида и Хари запазиха добрите си отношения, като актрисата дори присъства на сватбата на принца с Меган Маркъл през май 2018 г. На тържеството бе и друга бивша приятелка на Хари – Челси Дейви.

Кресида на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, май 2018 г.
Снимка: Getty/Instagram

През август миналата година Кресида Бонас се сгоди за брокера на недвижими имоти Хари Уентуърт-Стенли, но заради пандемията сватбата бе отложена и все още не е насрочена нова дата.