Круз, най-малкият син на Дейвид Бекъм, очевидно има умение да прави невероятно странни, но изключително функционални подаръци, след като наскоро е купил тример за тестиси на баща си, пише LAD Bible.

45-годишният Дейвид Бекъм дори сподели подаръка на 15-годишния си син в Инстаграм - бившата футболна звезда публикува снимка на тримера и кутията му, на която отстрани пише "Спасяваме топки".

Добавяйки GIF-че, което гласи "Гладко", Бекъм пише още: "Нещата, които синът ми купува на всички нас, момчетата Бекъм. Благодаря, Круз Бекъм."

Снимка: Instagram/@davidbeckham

Електрическият тример е произведен от бранда BALLS, който твърди, че помага на потребителите да постигнат "красиви, блестящи топки".

Стандартният тример в момента се продава на промоционална цена от 45 британски лири, но можете да бъде закупен и срещу 10 000 британски лири - във версия, която се предлага с покритие на ножиците от 24-каратово злато.

Разбира се, шегата с настоящия подарък нямаше да е толков солидна и по-подходящо за друг от футболната легенда, след като съпругата му Виктория Бекъм сподели през 2001 г., че го нарича с псевдонима "Златните топки".

Впоследствие 46-годишната модна дизайнерка добави: "Това е едно от онези неща, които не трябваше да казвам."