Мила Йовович е в очакване на третото си дете. Щастливата вест съобщи самата актриса в профила си в Инстаграм с думите „Отново съм бременна“.

И докато 43-годишната, родена в Украйна зеленоока красавица, се вълнува за новото попълнение в семейството, тя признава, че тази бременност не е била никак лесна.

Звездата от „Заразно зло“ и съпругът й Пол Андерсън са родители на две дъщери – Евър на 11 г. и Дашиел на 4 г. Мила споделя, че е изчакала съобщаването на новината, защото с последната бременност преживяла помятане.

„След като разбрах, че съм бременна преди 13 седмици, бях със смесени чувства, които варираха от радост до пълен ужас. Заради възрастта ми и последната бременност, която не беше успешна, не исках да се радвам прекалено рано за това бебе. Последните месеци не бяха никак лесни за мен и семейството ми, които живяхме на тръни, чакайки резултати от тестове и прекарвайки по-голямата част от времето пред лекарския кабинет.“

Йовович споделя още, че в момента с бебето й всичко е наред и разкри, че полът му отново е женски.

Новината за третата бременност на холивудската актриса идва само няколко месеца, след като тя обяви, че е преживяла „спешен“ аборт в четвъртия месец от бременността си. Тогава Мила сподели историята си в подкрепа на правото на жените да направят аборт, след като в щата Джорджия приеха закон, който забранява абортът след 6-та седмица.