В очарователено си предложение за брак Грант Трибет не само иска ръката на приятелката си Касандра Ресчар, но също пита и нейната дъщеря дали иска да й бъде татко.

Грант излиза на закуска навън с Касандра, с която се запозна преди седем месеца във Фейсбук, и 5-годишната Адриана, последвана от разходка в природния резерват във Фишърс, Индиана. Когато тримата стигат до дървено мостче, Грант застава на коляно и иска ръката на Касандра, след което отправя и специално обещание на дъщеря й с думите: 

"Адриана, би ли искала да съм твоя татко, да те обичам и пазя до края на дните ни?".

Този жест впечатлява Касандра, която отново избухна в сълзи след предложението. "Той знаеше, че дъщеря ми означава много за мен, и че това не е просто изграждане на връзка помежду ни, а с цялото семейство", споделя развълнувана.

За да направи предложението официално, Грант подарява на Адриана герданче във формата на сърце в любимите й цветове, а момиченцето веднага приема и в изблик на радост извика: "Най-накрая имам татко! Най-накрая имам татко!".

Касандра споделя надеждите си, че този случай ще вдъхнови други самотни майки и бащи, които не спират да търсят любовта, въпреки трудностите да намерят подходящия човек, който да приеме децата им като свои.