Кели Озбърн ще става майка за първи път. 

37-годишната дъщеря на Ози Осбърн очаква първото си дете от приятеля си Сид Уилсън от Slipknot.

"Знам, че бях много тиха през последните няколко месеца, затова реших да споделя с всички вас защо... На седмото небе от щастие съм и съобщавам, че ще ставам майка. Всъщност, че щастлива е малко. Аз съм в екстаз" - написа тя в Инстаграма си. 

Озбърн сподели два кадъра, на които държи снимка от ехограф, доказваща нейната бременност. 

Бунтарският й външен вид днес е доста укротен и Кели е загатва за него само с интересен цвят на косата. 

Двамата с бъдещия баща се познават от 1999 г., когато се срещат на турнето на Slipknot. Връзката им обаче е придобила романтичен характер в последно време, пише "Пийпъл". 

На деня на влюбените тя го нарече "сродна душа" и обясни, че е "дълбоко влюбена" в него.

През 2021 Озбърн разкри, че иска да има деца, но борбата ѝ с различни пристрастявания я е "лишила" от житейски опит в тази посока през годините.

Снимка: instagram.com/kellyosbourne/

"Брат ми има три дъщери и аз бих се радвала да имам, но това все още не беше на дневен ред за мен. Нямаше да съм никаква майка, защото бях луда наркоманка, която си казваше: "О, да, ще спра да взимам наркотици, когато забременея, защото трябва да го направя" - разказва тя.

След близо четири години без наркотици и алкохол, през април 2021 г. Озбърн разкри, че се е върнала към наркотиците. В стори в Инстаграм тогава обясни, че това било само частичен случай.