На Камила, херцогинята на Корнуол, е направен нов портрет, докато тя си спомня за своя баща - герой от войната. Картината е направен, за да отбележи почетната длъжност на кралския главнокомандващ на стрелкови полк, която Камила получава от принц Филип през лятото.

Портретът е направен по снимка, заснета от фотографа Крис Джаксън. Камила носи брошка, която й е подарена на среща в лондонската резиденция Кларънс Хаус. Бижуто има сребърна емблема Bugle Horn, която носи всеки член на полка на шапката си.

Bugle Horn е ценно притежание за всеки, бил в полка,з ащото в определени случаи емблемата се е използвала като свирка, която издава пронизващ звук. Така през 1800 г. са се предавали бойните заповеди на пехотинците и стрелкови полкове, когато разстоянията са били големи.

Във видеообръщение към полка, пуснато по едно и също време с портрета, Камила припомни какво й е казал покойният й баща майор Брус Шанд, спечелил два Военни кръста.

"Стрелци, аз и останалата част от нацията ви уважаваме дълбоко за всичко, което правите, особено по време на тези неспокойни времена", каза тя. „Продължавайте да поддържате своята дисциплина, смелост и чувство за хумор, за които и баща ми говори, и се гордейте с всичко, което представлявате.