Красивата блондинка Скарлет Йохансон не планува скоро да свива семейно гнездо. В септемврийския брой на Harper's Bazaar 28-годишната актриса говори открито за личния живот и кариерата. В момента тя се забавлява с това, което прави, което пък автоматично изтласква семейството на заден план. Скарлет споделя и колко трудно й е било да си намери работа преди време, така че сега зеленооката актриса се наслаждава на шеметна кариера.

„Искам семейство и върху това ще се фокусирам, но в момента се забавлявам с това, което правя. Имаше времена, в които се борех за работа... Бях зациклила. Беше много трудно да намеря правилното нещо, което да правя. Сега се наслаждавам на много продуктивен и креативен период.”

Скарлет ни се усмихва от корицата на септемврийския брой на списанието, Снимка: Facebook/Harper's Bazaar UK

Това е и причината Йохансон да не иска бебе все още, но споделя, че в бъдеще това със сигурност ще се случи. В момента блондинката се среща с французина Romain Dauriac.

В последно време 28-годишната бивша съпруга на Райън Рейнолдс има много ангажименти около заснемането на филми. Само за следващите 18 месеца тя е ангажирана с цели пет продукции.