Един от най-обичаните, весели и неуморни ска музиканти и артисти в света – Марк Фого, пристига у нас с холандската си банда Mark Foggo's skasters за поредния си весел и много шумен концерт в София. На 12 септември в клуб "Маймунарника" се очертава голямото ска-чане за тази есен, а веселбата определено ще е на ниво.

Изпълнителят на химна "Hashish from Amsterdam" пристига у нас с чисто нов албум, който родната публика ще има възможност да чуе два дни преди официалната му премиера. Албумът е със заглавие "Ska Pig Returns" по подобие (и в продължение) на албума "Ska Pig", който е сред най-любимите на феновете на ска в световен мащаб и се счита за класика в жанра.

Един от най-добрите пънк и ска изпълнители в света, истинска енергийна бомба на сцената, ще ни накара да подскачаме заедно с него и то не за първи път на родна земя. Мнозина още помнят паметните му концерти в София от 2007 и 2011 г. и вече нямат търпение за поредната порция купон с негова марка. На 12 септември по покана на клуб "Маймунарника" ще се забавляваме истински с новите парчета и разбира се с най-яките хитове на Марк Фого през годините.

Преди "Mark Foggo's skasters" на сцената ще стъпи българската банда "Lady&Gents". Тя бе част от поредицата "Summer Distortions" в подкрепа на независимите музиканти у нас, която се организира и продължава да се случва с голям успех това лято в "Маймунарника". 

Билети за събитието се продават в системата на еventim.bg, а цената им е по 25 лв. на предварителна продажба. В деня на събитието и на място ще са по 30 лв. 

Можете да се присъединете се към събитието във фейсбук тук. Билети можете да намерите тук. Ето и какво още ще се случи в "Маймунарника" през септември:

3 септември – поредицата "Summer Distortion" с участието на "Obsidian Sea", "Comasummer", "The Flying Detachment".

4 септември - "Acoustic Soul album promo!" 

6, 7 и 9 септември – Sofia Food Fest

9 септември "Моята София" - дебат за естетика и подобряване на градската среда от поредицата на клуба Social Monday oт 18.30 ч. с вход свободен.

11 септември – "Summer Distortion" с участието на Jin Monic и Casual Threesome

13 септември -  ЖЛЪЧ "Вяра" - New Album Promo

14 септември - Концерт на група "ЕКС" 

15 септември - Sunday Air – дневно хаус събитие 

16 септември – Social Monday

17 септември - концерт на "Oги 23" + "Feel"

18 септември – Swing Party - DESY live band & DJ

19 септември – концерт на руснаците от "Alcohol Jazzz Orchestra"

20 септември – концерт "10 ГОДИНИ ОРАТНИЦА"

21 септември – "SUMMER DISTORTION - BEST OF"

23 септември – Social Monday

27, 28 и 29 септември - Maimunarnika Beer Fest