Актрисата Силвия Петкова отбеляза 4-ия рожден на сина си с възторжен пост в "Инстаграм":

„Ти кой набор си?
На четири!
Честит да ни е малкият порастнал Мущук. Няма думи, които могат да опишат чувствата ми! Благодаря на Шива, Буда, Джа и Ра...
Благодаря!“

Името на момчето Сива има връзка с името на баба му Силвия, но и с това, че в някои части на Индия на бога Шива казват Сива. На снимката от рождения ден виждаме и съпруга на актрисата – режисьорът Зоран Петровски-Зоки.

„Това лято моите момчета бяха пет месеца на караваната. Отидохме там още на 14 май, когато отпадна карантината. Аз постоянно пътувах, защото имах работа в София. Озвучавам поредицата за Хари Потър в платформа за аудиокниги“ – сподели Силвия Петкова в края на октомври пред bTV.

В това видео можете да видите пианото, което семейството си е направило като коледен подарък миналата година, детската палатка, направена от стари пердета, както и албумите със снимки, които Силвия подготвя като животопис на сина си Сива:

В началото на юли актрисата навърши 33 години и си пожела "никога да не поресва" (изразът е от книгата "Пипи Дългото чорапче").

Преди няколко дни тя коментира в "Инстаграм" отиващата си година с думите:
„Не знам как се чувствате вие след тази меко казано катарзисна година, но аз се опитвам да съм дзен, да гледам на случващото се като на необходим урок и да оценявам още повече любовта помежду ни, приятелствата, прегръдките и най-вече от едно ми е много хубаво... започнахме да се гледаме в очите“.