Много от нас се чувстват изключително зле в първия ден от новата година, но отдаденият на здравословен живот фитнес инструктор Сами Хосни няма такива проблеми. Той сподели с последователите си в Инстаграм натоварената програма, която си изготвил за първия ден от годината.

Той е започнал деня си със сърф, след което е изкачвал хълм, а после е направил обиколка с мотор. Вечерта се е срещнал с приятели.

Снимка: Instagram

Сами има причина да е щастлив, защото неотдавна изкара COVID-19. Фитнес инструкторът се разболя през последните месеци от годината и се отърва без трайни последици, макар и да имаше доста силни симптоми.

„Първите няколко дни бях много зле. Бях много учуден, защото гледам на себе си като на човек с много висок имунитет, с изключително крепко здраве. Въпреки това първите три дни бяха ужасна борба с вируса - висока температура, бях смазан физически отвсякъде.“

В интервю за bTV той сподели как се е излекувал: „Следвам много стриктно някои основни правила. На първо място, приемам витамините и минералите, които са ми изписани от лекаря. На второ място, приемам много течности - минимум 3 литра, които са под формата на чайове“.

Снимка: Instagram

Сега младият мъж се чувства отлично и се радва на живота.