Младият и талантлив актьор от „Татковци“ Павел Иванов се сгоди за своята приятелка – балерината Марина Стоилова. Дамата съобщи радостната новина чрез стори (story) в социалната мрежа Инстаграм.

Павел Иванов поднася красивото предложение за брак на своята избраница в италианската столица Рим, където двамата бяха на екскурзия преди дни. На фотоса виждаме ръцете на двамата влюбени с годежните пръстени на фона на Фонтана ди Треви - една от най-впечатляващите забележителности в италианската столица.

Павел често е наричан „новият Стефан Данаилов“ – прякор, който тръгва от самата Аня Пенчева, с която се срещат в първите му дни в Народния театър. В последното си гостуване в COOLt младата надежда на българския театър сподели, че приема тези определения „с усмивка“. „Това е удоволствие да те нарекат така. Но не трябва да забравяме, че личности като Стефан Данаилов няма как да бъдат повторени“, признава Павел. Именно в класа на знаменития български актьор звездата от „Татковци“ изучава актьорско майсторство.

Снимка: @pavel_ivanov_official_

Любимата му Марина се занимава с латиноамерикански и стандартни танци от ранна детска възраст като състезател. Започва да танцува класически балет в НУМТИ „Добрин Петков“, Пловдив. От 2011 г. е част от трупата на Национален музикален театър “Стефан Македонски”, участва в целия репертоар на театъра.