Бионсе Ноулс
„Всичко, което съм, съм заради теб.” – това написа Бионсе на Денят на майката през 2012 г., в чест на Тина Ноулс – бабата на Блу Айви. „Ти си първият глас, който ми е пял. На всеки завой ми помагаше да бъда по-добра. Ти ме научи да бъда вярна на себе си и на тези, които обичам. Всеки път, когато те погледна в очите, изпитвам гордост. Сега, когато съм майка, разбирам всички жертви, които си направила за нас. Обичта ми към теб е отвъд всичко, което бих могла да кажа.” 

Бионсе и Тина Ноулс имат общ моден лейбел на име House of Dereon, Снимка:Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джъстин Бийбър
Пати Малет, която ражда Джъстин Бийбър едва на 18 години, казва: „Трудно е да оставиш децата си да направят грешките, от които имат нужда. Просто трябва да му се доверя за решенията, които взима и да се надявам, че ще се поучи от моите грешки.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Брадли Купър
След като баща му Чарлз умира през 2011 г. след тежка битка с рака, майка му Глория заживява при него. Брадли я заведе като своя дама на церемонията на наградите Оскар през 2013 г. Той казва за нея: „Тя е готина мацка. Можем да се мотаем много, а и тя поема ударите добре. Ако не беше такава, нямаше и да сме такива приятели.”

Джъстин с майка си Пати, Снимка:Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джесика Симпсън
Когато Джесика ражда първото си дете – дъщеря й Максуел, тя се зарича: „Ще я оставя да прави, каквото иска. Т.е., със сигурност искам да я отгледам така, както родителите ми отгледаха мен. На мен не ми забраняваха нищо. Още когато бях на 14 години, бях свободна.”

Брадли с майка си Глория, Снимка:Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Матю Маконахи
Майка му е авторката на книгата „Изумявам се от себе си” – Кей Маконахи. С най-много популярност обаче, тя се сдоби след скандалното си признание как съпругът й починал, докато правели секс. На Матю сигурно хич не му е лесно с толкова дива майка. На премиерата на филма Lincoln Lawyer през 2011 г., той сподели в интервю с Райън Сийкрест: „Кей, с целия си блясък на 80-годишна девойка, пристъпи на червения килим с пола, която показа целите й бедра и дори малко бельо, и безизразно лице като някое златно момиче върху моден подиум. Но не съжалявам, нито за миг.”

Джесика с майка си Тина, Снимка:Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вижте продължението тук.