„Щастливите деца се отглеждат от позитивни, спокойни и усмихнати майки, но в „Часът на мама” често гостуват и татковци. Това споделя на страниците на ноемврийския брой на списание Coiffure Beauty красивата и сладкодумна водеща от ефира на bTV LadyДаниела Колева. Като основна цел на предаването тя определя това да научат своите верни почитатели и от двата пола да говорят открито за проблемите си.

Специално за представянето Дани засне фотосесия с прически на Вили Боршукова, която се погрижи и за перфектния грим на водещата.

Самата Даниела казва, че не изпитва трудност да споделя собствените си преживявания и проблеми, защото всичко, което й се е случило е човешко и няма от какво да се притеснява. „Фактът, че си преодолял егото или комплексите си и не ги криеш, означава, че си станал достатъчно силен, за да погледнеш живота очи в очи и да не се страхуваш.”, допълва телевизионната водеща.

Гост на предаването „Часът на мама” е и Вили Боршукова, която открито споделя своята история за борбата с рака, в която е изключително важно човек да вярва, да се харесва и да се обича. Разбира се, като специалист в областта на фризьорството тя дава на зрителите и много ценни съвети за женската красота.